fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Ce fel de apa ar trebui sa bem ca sa reducem aciditatea din corp si sa incetinim imbatranirea?

Apa ionizata de la Apa Kangen

În acest articol, specialiștii în nutriție analizează modul în care consumul de apă ionizată susține sănătatea. De aceea, am cerut părerea experților de la Apa Kangen.

“Atunci când ne e sete, ştim cel mai bine cât valorează o picătură de apă.” (Emily Dickinson)

Privită în sens larg, apa este originea vieții. De milioane de ani, ea reprezintă nucleul existenței noastre pe pământ. Și ne-am obișnuit să spunem adesea că apa înseamnă viață. Nimic mai adevărat! Dar, oare, orice fel de apă înseamna viață?!

Cu siguranță aceasta a fost și întrebarea care a ghidat compania japoneză Enagic® atunci când a creat ionizatoarele ce produc Apa Kangen ®. Această apă înglobează cele mai bune proprietăți pe care ar trebui să le dețină o apă potabilă. Astfel, ea poate oferi hidratare maximă, suport și sănătate corpului nostru.

Cum este transformată apa de la robinet atunci când trece prin ionizatoarele ce produc Apa Kangen

Hidratarea organismului este elementul cheie în buna funcționare a corpului nostru și în obținerea unei sănătați de fier.

În general, apa potabilă (de la robinet sau cea îmbuteliată) conține la nivel de structură grupări moleculare ce au 15-20 de molecule. Prin comparație, în urma procesului de electroliză prin care trece Apa Kangen ®, aceste grupări moleculare sunt sparte și aduse la dimensiuni mult mai mici, respectiv de 4-6 molecule. Astfel, în timp ce apa potabilă obișnuită are capacitatea de a hidrata corpul doar la nivel de țesut, ea fiind o apă mult mai densă, Apa Kangen ® transformă în urma procesului de electroliză apa de la robinet într-o apă microstructurată. Această proprietate dă posibilitatea Apei Kangen ® de a pătrunde cu ușurință la nivel de membrană celulară, transportând oxigenul și mineralele esențiale vieții.

Ştiai că o deshidratare uşoară încetineşte rata metabolismului cu 3%?

Apa este singurul lichid care hidratează eficient organismul şi care potoleşte senzaţia de sete. Niciun alt aliment fluid nu poate înlocui apa pe termen lung fără să deregleze metabolismul şi să afecteze sănătatea.

Trebuie să ţinem cont că aportul de apă se calculează în raport cu vârsta, cu greutatea, cu gradul de efort fizic şi cu alimentaţia fie­căruia. Chiar şi clima este importantă când socotim necesarul de apă.

Pentru o hidratare corectă, se recomandă consumul a 30-40 ml de apă per kg-corp. De exemplu, o persoană cu o greutate de 65 kg ar fi indicat să consume, în medie, 1.950-2.600 ml de apă pe zi.

Cu toții îmbătrânim. Dar, oare, o apă bună ne poate ajuta să încetinim acest proces?!

O altă problemă cu care ne confruntăm zi de zi este îmbătrănirea. Fie că vrem să acceptăm sau nu, acest fapt face parte din viața noastră. Asta nu înseamnă că nu suntem responsabili de cum îmbătrânim sau de cât de repede îmbătrănim.

Principalii dușmani în lupta noastră cu acest proces sunt factorii oxidativi cu care intram în contact, cum ar fi radicalii liberi care au un efect oxidativ asupra corpului nostru, atât pe exterior cât și la interior. Radicalii liberi sunt generați în mod natural de corpurile noastre, dar pot fi generați și de factori care țin de stilul de viață, cum ar fi stresul, o dieta proastă, poluarea, fumatul și alcoolul.

Corpurile noastre se pot descurca cu câțiva radicali liberi. Dar, dacă se formează prea mulți, apărarea normală a organismului poate fi copleșită.

Antioxidanții sunt cei mai buni aliați ai noștri în această luptă, aceștia fiind definiți de un potențial de oxido-reducere puternic negativ.

În cazul Apei Kangen ®, potențialul de oxido-reducere are valori negative cuprinse între (–350) mV și (–600) mV. Valorile obținute sunt în strânsă legătură cu sursa de apă la care este conectat ionizatorul. Această proprietate face din Apa Kangen® un bogat antioxidant natural pentru corpul nostru.

Putem face diferența de calitate comparând valorile obținute cu cele ale unei ape îmbuteliate sau cea de la robinet, unde valorile potențialului de oxido-reducere înregistrate sunt cuprinse între (+200) mV și până la (+500) mV. Deci, vorbim în aceste cazuri de lichide oxidative care nu ar avea posibilitatea să neutralizeze radicalii liberi și să stopeze efectele oxidative ale acestora așa cum o face Apa Kangen ®.

Renumitul doctor Hiromi Shinya, inventatorul chirurgiei colonoscopice, dedica un capitol întreg acestui subiect în cartea sa “Enzima Întineririi”.

Apa Kangen reduce excesul de aciditate din corp

Este dovedit faptul că excesul de aciditate din organism este cauza tuturor bolilor degenerative. Dr. Otto Henrich Warburg, laureat al premiului Nobel pentru Medicină și Fiziologie în anul 1931, a prezentat cauza primară a cancerului în teza sa numită “Cauza primară si prevenirea cancerului”. Acesta afirma că “lipsa de oxigen și aciditatea sunt două fețe ale aceleiași monede: dacă o aveți pe una, o aveți și pe cealaltă. Substanțele acide resping oxigenul. În schimb, substanțele alcaline atrag oxigenul. Privarea unei celule de 35% din oxigenul său timp de 48 de ore o poate transforma în celulă canceroasă”.

Dr. Otto Henrich Warburg a observat că toate formele de cancer sunt caracterizate de două condiții de bază: acidoza si hipoxia (lipsa de oxigen).

Datorită unei acidități mărite a organismului, corpul nu mai absoarbe corect vitaminele și mineralele, celulele au carențe nutriționale, este dificilă repararea celulară și eliminarea metalelor grele. Tumorile pot creste mai repede, pot apărea bolile cardiovasculare, diabetul, valori ridicate ale colesterolului, insomnia, durerile musculare, artrita reumatoidală, sindromul de oboseală cronică, osteoporoza, boli autoimune sau guta. Dar, cel mai grav, pot aparea diverse forme ale cancerului.

Pentru a preveni toate aceste pericole care pândesc sănătatea și buna funcționare a corpului nostru, ar trebui să avem în vedere faptul că o apă alcalină, adică o apă cu un potential de hidrogen cuprins în intervalul 8.5-9.5 pH, va contribui într-un mod benefic la reglarea echilibrului acido-bazic din corpul nostru.

Cum să ai propria apă potabilă sănătoasă, alcalină, antioxidantă, micro-structurată, bogată în minerale și fără impurități, chiar la tine acasă

Tehnologia gândită de compania japoneză Enagic® pentru ionizatoarele de Apă Kangen ® înglobează în camera de electroliză intre 3 și 8 plăci de titan medical, încapsulate în baie de platină. Acest lucru face din acestea cele mai puternice ionizatoare de pe piață, care transformă apa potabilă de la robinet într-o puternică apă alcalină, antioxidantă și microstructurată. Vorbim despre o apă ce te va sprijini zi e zi în obținerea și păstrarea sănătății și în încetinirea procesului degenerativ al organismului.

Leveluk Kangen 8, cel mai puternic aparat de apa cu efect antioxidant de la Apa Kangen

Leveluk Kangen 8, cel mai puternic aparat de apa Kangen cu efect antioxidant de la compania Enagic

Din păcate, nu știm cât de mult valorează sănătatea până nu aflăm cât de mult ne costă boala. Însă TU poți să faci o mică schimbare în stilul tău de viață și să previi ceea ce alții se luptă să trateze.

Cuvântul “Kangen ®” provine din limba japoneză. El înseamnă “reîntoarcerea la origini”. Nu întâmplător a fost ales, deoarece consumul de Apă Kangen ® te va ajuta să îți regăsești echilibrul și starea de bine și să te bucuri de o sănătate perfectă și de o maximă vitalitate.

Îți poți achiziționa și tu un aparat de Apa Kangen de la Enagic, pentru a te bucura de toate aceste beneficii.

Autor: Bogdan Dumitrache, distribuitor internațional Enagic®, tel. 0724 448 125

Cititi mai multe detalii pe www.apaionizata.ro

Distribuie articolul dacă ţi-a plăcut
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.