fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Dietalia, clinica de nutritie in Bucuresti si Ilfov

Bine ai venit la Dietalia, prima clinica de nutritie din Bucuresti si Ilfov care ofera servicii all-inclusive la domiciliu sau la birou!

Accesează acum programele de nutriţie all-inclusive de la clinica de nutritie Dietalia şi beneficiezi de:

Nutritionist, antrenor de sport, sedinte de masaj si meniuri personalizate la clinica de nutritie Dietalia

De ce sa alegi Dietalia atunci cand cauti o clinica de nutritie in Bucuresti sau Ilfov?

Află 9 motive importante pe care "să le pui în balanţă" atunci când te decizi!

Motive de ce sa alegi clinica de nutritie Dietalia

Vei avea sprijinul unei echipe de specialisti cu experienta de minim 11 ani.

Dietalia™ este singura clinica de nutritie din Bucuresti si Ilfov care ofera servicii la domiciliu (vizite periodice ale medicului nutritionist, recoltarea analizelor, consultatii de psihonutritie, sport si masaj).

Clinica de nutritie Dietalia™ iti ofera consiliere de psihonutritie (studiile arată că 4 din 5 persoane se ingrasa din motive psihologice, precum stresul, anxietatea, surmenajul etc).

Dietalia™ este singura clinica de nutritie care completeaza programul de nutritie cu exerciţii fizice si masaj la domiciliu.

Clinica de nutritie Dietalia™ te ajuta sa iti transformi dieta in stilul de viata pe care ai dorit sa il ai dintotdeauna.

Nu folosim pastile sau ceaiuri de slabit.

Slabesti fara a te infometa. Dieteticienii nostri iti vor calcula portiile pentru a evita acest lucru.

Dietalia™ te sustine si te ajuta sa nu renunti la programul inceput (7 din 10 persoane care incep o dieta pe cont propriu renunta dupa 4 saptamani si se ingrasa treptat la loc). Prin programul de mentinere a greutatii (dieta + sport + masaj) iti garantam cheia succesului.

Pacientii ne recomanda (vezi aici testimoniale).

Dietalia - program de slabit la clinica de nutritie din Bucuresti si Ilfov

Dă startul la cel mai eficient program de slăbit existent în România! Fără efect yo-yo (de reîngrăşare), garantat pe viaţă.

Doar la Dietalia, clinica de nutritie din Bucuresti si Ilfov, beneficiezi de un program de slabit in 6 pasi:

1. Consultaţia iniţială
2. Analize şi investigaţii la domiciliu
3. Consiliere psihologică la domiciliu
4. Dieta personalizată săptămânal
5. Monitorizarea evoluţiei greutăţii şi reglarea dietei (medicul tău nutriţionist te vizitează periodic la domiciliu)
6. Program all-inclusive de menţinere a greutăţii
Sport si masaj la domiciliu oferite de clinica de nutritie Dietalia

Doar la clinica de nutritie Dietalia poti completa programul de nutritie cu sport si masaj la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov

Pentru ca rezultatele mult aşteptate să apară cât mai curând şi pentru a te menţine apoi în cea mai bună formă, Dietalia™ îţi oferă la tine acasă şedinţe de antrenament sportiv, cu antrenor personal + şedinţe de masaj de remodelare corporală sau terapeutic.

Dacă ţi se pare prea exclusivist, Dietalia™ îţi facilitează accesul la una dintre cele mai apropiate săli de sport de casa sau de biroul tău (poţi alege dintre 200 de săli partenere din 7 oraşe + ai acces la piscină, spa şi saună), toate la un tarif extrem de mic.

Clinica Dietalia ™ reprezinta cel mai nou si mai amplu program de sanatate nutritionala din Romania. 

Clinica de nutritie Dietalia ™ ofera servicii all-inclusive in Bucuresti si Ilfov, pentru sanatatea ta si a familiei, pornind de la consiliere nutritionala/alimentara, psihonutritie, analize metabolice, sport si masaj la domiciliu si diete personalizate.

Clinica Dietalia, clinica de nutritie la domiciliu

Cum a aparut ideea de clinica de nutritie la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov?

Fondatorii clinicii Dietalia ™, Dr. Alexandru Frunză şi specialista în marketing Laura Frunză, au experimentat o carieră de succes de 11 ani în domeniul sănătăţii, a tratamentelor medicale pe bază de plante, a nutriţiei şi a alimentaţiei sănătoase, fiind iniţiatorii şi dezvoltatorii proiectului cunoscut şi recunoscut de mii de cititori şi pacienţi sub numele de revista Tratamente naturiste.

Peste 10 ani de dedicare asupra sănătăţii pacienţilor, a cititorilor şi a prietenilor noştri... peste 10 ani de colaborare cu parteneri din industria medicală şi alimentară... toate s-au focalizat pe o singură concluzie: oamenii vor să mănânce sănătos, vor să aibă un stil de viaţă mai bun, dar nu ştiu cum să facă asta, deoarece văd că nu prea există opţiuni.

De câte ori te-ai întrebat în ultima vreme "Mai există azi vreo mâncare sănătoasă?"

Carnea este injectată cu hormoni, peştele găsit în comerţ provine din crescătorii unde este hrănit necorespunzător, fructele şi legumele sunt tratate cu pesticide sau sunt modificate genetic, zahărul şi sarea abundă în aproape toate alimentele, iar E-urile sunt nelipsite. Nu ne mai miră că obezitatea (inclusiv cea infantilă) este un adevărat flagel al societăţii, iar cancerele de tot felul ucid omenirea zi de zi.

Deci, eu ce pot să mănânc ca să îmi menţin sănătatea? Ce le pot da copiilor să mănânce?

Dacă ţi-ai pus aceste întrebări, dacă eşti îngrijorat(ă) pentru soarta ta şi a familiei tale, atunci eşti de acord că este necesară mult mai multă implicare pentru a ajuta oamenii să mănânce sănătos, să fie sănătoşi alături de copiii, de părinţii şi de prietenii lor şi să fie mai fericiţi.

Ai dreptul să fii sănătos şi fericit!

Invata sa mananci sanatos alaturi de clinica Dietalia!

De aceea, noi am înfiinţat clinica de nutritie Dietalia ™, care îşi propune ca, având sprijinul a sute de parteneri şi de profesionişti, să te ajute şi să te susţină să iei parte la cel mai mare proiect din domeniul nutriţiei sănătoase.

Mii de oameni au experimentat sloganul nostru: "Dieta transformată în stil de viaţă".

Alătură-te şi tu!

Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.