fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Intrebari frecvente despre Dietalia

Intrebari frecvente

Afla raspunsul la cateva intrebari frecvente despre Dietalia: sedinte de nutritie, recoltare analize la domiciliu, meniuri personalizate, masaj la domiciliu, sport cu antrenor personal acasa, tratamente spa la domiciliu s.a.

Suntem dedicati fiecarui client in parte si oferim servicii personalizate pentru cele mai selecte nevoi.

Dietalia, intrebari frecvente despre serviciile de masaj la domiciliu

Poti alege masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, drenaj limfatic, reflexoterapie. Femeile pot beneficia de masaj special pentru gravide sau masaj dupa nastere. In gama de spa la domiciliu, poti alege masaj cu bambus, cu ciocolata, cu pietre calde, cu namol sau masaj senzorial cu lumanari.
Nu. In cadrul pachetului tau de servicii de masaj la domiciliu, Dietalia iti ofera gratuit o masa de masaj, pe toata perioada contractului. Masa de masaj va ramane la tine acasa. Ea se strange si se depoziteaza fara sa ocupe prea mult spatiu.
Dietalia are cea mai mare retea de maseuze la domiciliu din tara, fiind astfel obisnuita sa ofere servicii de calitate. Programarile sunt flexibile, ai parte de concierge VIP 24 ore (raspundem la solicitarile dv. in cazul in care terapeutii sau clientii au o problema). IMPORTANT. Primesti garantia ca ti se schimba maseuza daca nu esti multumit. Mai multe pe: https://www.dietalia.ro/masaj-la-domiciliu/#De_ce_sa_alegi_clinica_Dietalia_pentru_serviciile_de_masaj_la_domiciliu
Atunci cand ne contactezi prima data, una dintre specialistele noastre in wellness iti va pune o serie de intrebari legate de nevoile tale in legatura cu masajul. Maseuza ti se va aloca in functie de: - raspunsurile tale, - zona in care locuiesti (maseuzele noastre lucreaza in echipe grupate pe teren in functie de zone) - daca doresti o mana mai ferma sau mai soft - tipurile de masaj pe care le doresti
Absolut. Toate maseuzele Dietalia sunt autorizate, au experienta mare si sunt selectionate atent pe baza de concurs. Am urmarit atent calitatile profesionale si abilitatea lor de a crea o relatie excelenta cu clientii. Dupa confirmarea programarii, veti primi un email sau un mesaj pe WhatsApp cu numele maseuzei alocate, fotografia ei si diploma de studii a acesteia. Astfel, stii exact ce specialist iti va presta serviciile.
In acest caz, iti vom aloca alta maseuza, iar masajul care nu ti-a placut il consideram cadou. Daca nici a doua maseuza nu iti place, atunci poti solicita banii inapoi integral.

Dietalia, intrebari frecvente despre serviciile de nutritie la domiciliu

Ştim că există multe clinici de nutriţie. Însă clinica Dietalia este singura care îţi poate oferi servicii de nutriţie, consultanţă psihologică, sport şi masaj la domiciliu sau chiar la tine la birou. Ţinem la silueta ta, însă acordăm o importanţă extraordinară timpului tău, care este din ce în ce mai preţios în viaţa contemporană. Prin urmare, alege confortul, alege un pachet all-inclusive la domiciliu... alege Dietalia!
Programul call-center este 9.00-17.00 (interval în care puteţi face programări sau puteţi solicita informaţii). Programul vizitelor la domiciliu (nutriţionist, psiholog, asistentă medicală, antrenor sport şi maseur) este foarte flexibil, în funcţie de disponibilitatea dv., între 6.00-21.00
Multă lume poate considera că a apela la o clinică de nutriţie este un lux. Dar, gândeşte-te... sănătatea ta este şi ea un lux? Iar ca să îţi uşurăm accesul la un pachet de servicii de calitate, clinica Dietalia îţi propune un sistem de plată personalizat, în funcţie de nevoile tale. Poţi plăti un pachet de servicii integral pe o anumită perioadă (şi ai reduceri substanţiale), poţi plăti lunar sau poţi plăti servicii individuale. În plus, beneficiezi şi de plata în rate fără dobândă, pe un număr de luni care să îţi convină. Contactează-ne şi îţi garantăm că vom face ca totul să fie uşor pentru tine! Accesează acum promoţia curentă!
Programările se pot face telefonic, la numărul 0788.629.414, pe email la dietalia@yahoo.com si office@dietalia.ro sau online, în pagina de Programări de pe site.
Consultaţia iniţială se face în confortul casei tale sau la biroul tău. Ea va dura aproximativ o oră şi jumătate. Împreună cu viitorul tău medic nutriţionist, vă veţi cunoaşte şi veţi parcurge istoricul tău medical, afecţiunile avute şi tratamentele pe care le urmezi (dacă există), greutatea actuală şi greutatea la care vrei să ajungi. Medicul va face calculul IMC, iar cu un aparat de ultimă generaţie îţi va determina grăsimea corporală, apa totală din organism, vârsta şi rata metabolică, mineralizarea osoasă şi grăsimea viscerală. La final, se vor stabili paşii ce trebuie urmaţi pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită.
Pentru recoltarea analizelor, nu trebuie să mergi nicăieri. Dietalia este singura clinică de nutriţie care îţi oferă serviciul de recoltare a analizelor la domiciliu.
Toate şedinţele de nutriţie se vor face la domiciliu tău sau la birou.
Specialiştii Dietalia recomandă câte o şedinţă de monitorizare o dată la două săptămâni. În cadrul acestora, vom face analiza compoziţiei corpului, discutăm jurnalul alimentar, planificăm strategia pentru perioada următoare şi stabilim planul alimentar.
Da. Îţi vom adapta regimul alimentar la o serie de caracteristici individuale pe care le aflăm în urma analizelor şi a investigaţiilor. Regimul tău nu va semăna cu cel al altei persoane. Ce trebuie să înţelegi este că dieta personalizată se bazează pe principii corecte de alimentaţie, care trebuie aplicate tot restul vieţii, nu doar câteva săptămâni sau luni. Nu gândi pe termen scurt, fiindcă nu vei reuşi! Nu opta pentru diete de pe internet, care îţi spun ce să mănânci 7-14 zile! Chiar dacă funcţionează o perioadă, ulterior te vei îngrăşa la loc.
Nu. Acest lucru îl va face nutriţionistul atunci când va realiza programul individualizat pentru tine. Ţine minte: facem totul ca să îţi fie uşor, nu să te împovărăm!
Poţi să slăbeşti şi fără să faci sport, însă rezultatele nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile. Ar fi şi păcat să inveteşti energie, timp şi bani într-un program de nutriţie şi să nu îi oferi organismului tău şi puţină vitalitate. Plus că la Dietalia poţi face sport chiar acasă la tine, sub îndrumarea unui antrenor profesionist!
Clinica Dietalia îţi oferă şedinţe de antrenament sportiv la domiciliu. Astfel, nu te poţi plânge că nu ai timp să faci sport. Antrenamentele se fac cu antrenor personal, care vine la dv. acasă, conform cu programul stabilit împreună. Dacă vrei ca programul tău de sport să fie mai flexibil, îţi oferim un abonament care să cuprindă acces la 200 de săli de sport, fitness, piscină şi spa. Poţi alege de fiecare dată altă sală, în funcţie de unde te afli.
Nu te speria! Intensitatea antrenamentelor sportive va fi personalizată în funcţie de capacităţile tale de efort. Bineînţeles, dacă ai o afecţiune care impune restricţii de efort, antrenorul îţi va sugera exerciţii simple.
De cele mai multe ori, prin programul de slăbit Dietalia vei slăbi 0,5-1 kg pe săptămână. Totuşi, în cazul persoanelor cu exces ponderal mare, poţi slăbi şi 5-8 kg în prima lună. Cel mai important este să înţelegeţi faptul că nu este bine să slăbiţi foarte brusc, deoarece organismul poate suferi, iar riscul să vă îngrăşaţi la loc creşte. De aceea, programul de slăbit Dietalia combină nutriţia sănătoasă, cu sportul şi masajul, astfel încât să aveţi un stil de viaţă cât mai lejer şi plăcut.

Dietalia, intrebari frecvente despre nutritie, slabire si ingrasare

Mulţi dintre noi ne plângem că am încercat diverse cure de slăbire şi am eşuat. Într-adevăr, multe dintre dietele la modă pur şi simplu nu dau rezultate, ci doar slăbesc organismul. Curele bazate pe calcularea caloriilor sau cele care urmăresc un anumit sistem de puncte au mari şanse să dea greş. În plus, pe lângă faptul că sunt greu de suportat, aceste diete sunt şi periculoase pentru organism. E foarte adevărat că ele vă ajută să slăbiţi câteva kilograme într-un timp foarte scurt dar, pe termen lung, veţi pune la loc kilogramele pierdute. Un exemplu de cură de slăbire eronată este cea bazată pe un consum crescut de proteine şi foarte scăzut de carbohidraţi deoarece, pentru a funcţiona şi pentru a avea energie, orice fiinţă umană are nevoie de carbohidraţii complecşi. Prin urmare evitaţi curele care interzic alimentele bogate în carbohiraţi, cum ar fi cerealele integrale precum orezul, meiul, secara sau orzul. Alt exemplu de greşeli întâlnite sunt dietele care reduc consumul de acizi graşi esenţiali deoarece tocmai aceştia sunt cei care ajută organismul să dizolve grăsimea. Deci, eliminând acizii graşi pierdeţi orice şansă să mai slăbiţi. În concluzie, dacă vreţi să slăbiţi, nu trebuie să vă autoînfometaţi ci să abordaţi un nou stil de viaţă şi să consumaţi din abundenţă hrană sănătoasă.
Ai ţinut o dietă, ai slăbit, iar apoi te-ai îngrăşat la loc? Nimic nou. Asta auzim la extrem de multe persoane. De ce se întâmplă asta? Pentru că, de cele mai multe ori, oamenii ţin o dietă timp de câteva săptămâni, după care revin la vechiurile obiceiuri. Cheia menținerii rezultatelor obținute în urma procesului de slăbire nu constă într-o singură dietă sau într-un plan de exerciții. Ea este mai mult legată de factorii emoționali, psihologici și care țin de stilul de viață, aceștia dictând relația noastră cu mâncarea și comportamentul față de aceasta. La acest aspect te ajută specialiştii Dietalia, pentru a te susţine să nu renunţi şi pentru a-ţi crea un stil de viaţă pentru care nu trebuie să faci vreun efort ca să îl susţii.
Excesul ponderal poate conduce la hipertensiune arterială, diabet zaharat, boli cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale, apnee obstructivă de somn ş.a.
Se spune că o persoană este supraponderală atunci când IMC are valori de 25-30. Obezitatea apare la un IMC mai mare de 30. Valorile normale ale IMC sunt între 18,5 şi 25. Sub 18, pacientul este subponderal.
IMC este prescurtarea de la Indice de Masă Corporală (un indicator statistic al masei raportată la înălţimea persoanei respective). IMC=masa (kg) / înălţimea (m) la pătrat.
Procentul de grăsime ar trebui să fie 15-18% la bărbaţi şi 25-28% la femei. La persoanele care fac sport, acest procent este şi mai scăzut. Important este că prin programul de menţinere a greutăţii, la Dietalia îţi măsurăm periodic acest indicator, pentru a şti dacă eşti pe drumul cel bun.
Încrederea, răbdarea şi perseverenţa nu trebuie să lipsească atunci când ne propunem să slăbim. Dorinţa de a slăbi trebuie să învingă dubiile şi gândurile negative. În plus, nu trebuie să facem cure de slăbire, ci trebuie să ne propunem un stil de viaţă pe care să îl putem urma mulţi ani de acum înainte. Bineînţeles, mişcarea şi exerciţiile fizice alături de un antrenor dedicat îţi cresc şansele cu 300%.
Există studii care susţin că dacă notezi ce mănânci 6 zile din 7, slăbeşti de două ori mai mult decât dacă nu ţii jurnalul. În plus, specialiştii afirmă că oamenii nu se îngraşă din ceea ce mănâncă în timpul meselor, ci mai degrabă din gustările "furate" peste zi. De aceea, dacă ţii un jurnal, poţi identifica ce nutrienţi (minerale, vitamine, antioxidanţi) ţi-au lipsit din dietă şi poţi afla dacă ai consumat suficiente legume şi fructe, dacă ai exagerat cu carnea sau dacă consumi prea mulţi carbohidraţi.
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.