fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Psihonutritionist, Consiliere psihologica la clinica de nutritie Dietalia

Psihonutritionist la domiciliu

Apeleaza cu incredere la serviciile unui psihonutritionist daca te ingrasi pe fond emotional.

Stim prin ce treci, deoarece aproape 4 din 5 persoane se ingrasa din cauze psihologice, precum stresul prelungit de la serviciu, anxietatea, surmenajul etc.

Din acest motiv, clinica Dietalia™ ofera in programele de slabire si sedinte de consiliere cu psihonutritionist, care te vor ajuta sa slabesti mai repede si sa treci peste blocajele mentale care nu iti permit sa scapi de kilogramele in plus.

Psihonutritionist la domiciliu la clinica DietaliaCum ma ajuta un psihonutritionist atunci cand vreau sa slabesc?

Psihonutritia este un domeniu care a revolutionat modul in care percepem modul de a ne alimenta si imaginea corpului nostru.

Un bun psihonutritionist ne ajuta sa descoperim cine suntem noi cu adevarat ca indivizi si cum sa ne imbunatatim relatia cu mancarea, intelegand cauzele profunde ale problemelor nutritionale pe care le avem.

Psihonutritia vede relatia pe care o avem cu hrana pe care o consumam ca pe o usa catre lumea noastra interioara. Explicatia este ca modul in care mancam si alimentele pe care le alegem zi de zi sunt strans legate de relatiile cu cei din jur, de cariera, de familie etc.

Dupa o consultatie cu un psihonutritionist vei invata modul cum gandurile tale iti influenteaza digestia si metabolismul.

O consultatie de psihonutritie te va ajuta deoarece orice schimbare corporala pe care ti-o doresti va fi precedata de schimbarea ta interioara, mentala. Astfel, nu vei mai avea niciun stopaj in calatoria ta spre silueta dorita. In plus, psihonutritionistul iti va da si increderea de care ai nevoie pentru a merge mai departe si pentru a nu renunta, asa cum multe persoane o fac cand tin o dieta oarecare.

Cum accesez serviciile unui psihonutritionist Dietalia?

Pentru că vorbim despre starea ta de bine si despre confortul tau, sedintele de consiliere oferite de psihonutritionist se efectueaza la domiciliul tau sau prin telehealth (videoconferinte printr-o platforma online profesionala si securizata, care te pune fata in fata cu specialistul Dietalia ca si cum ar fi in camera cu tine). Este optiunea ta ce alegi.

Iar pentru ca fiecare persoana si nevoile sale sunt diferite, clinica Dietalia ofera pachete de servicii personalizate fiecarui client in parte.


COMPARA PACHETELE

Psihonutritionist la domiciliu

Psihonutritionist prin video-conferinta

Consultatie cu medic specialist in nutritie

Analize metabolice, calcul IMC, grasime corporala si viscerala, apa totala din organism si rata metabolica

Monitorizarea permanenta pana la atingerea kilogramelor dorite

Diete personalizate saptamanal si jurnal alimentar

LA DOMICILIU

300 LEI

PER SEDINTA

ONLINE

200 LEI

PER SEDINTA

PRO

GRATUIT

INTR-UN PROGRAM DE NUTRITIE

Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.