fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Psihonutritionist, Consiliere psihologica la clinica de nutritie Dietalia

Psihonutritionist la domiciliu

Apeleaza cu incredere la serviciile unui psihonutritionist daca te ingrasi pe fond emotional.

Stim prin ce treci, deoarece aproape 4 din 5 persoane se ingrasa din cauze psihologice, precum stresul prelungit de la serviciu, anxietatea, surmenajul etc.

Din acest motiv, clinica Dietalia™ ofera sedinte de consiliere cu psihonutritionist in cadrul programelor de slabire si pentru copiii cu tulburari alimentare emotionale (bulimie, anorexie).

Sedintele de psihonutritie te vor ajuta:

- sa slabesti mai repede

- sa treci peste blocajele mentale care nu iti permit sa scapi de kilogramele in plus

- la copii, sa constientizeze si sa aduca la suprafata problemele emotionale care duc la mancatul compulsiv, la teama de ingrasare, la infometare etc.

Psihonutritionist la domiciliu la clinica DietaliaCum ma ajuta un psihonutritionist atunci cand vreau sa slabesc?

Psihonutritia este un domeniu care a revolutionat modul in care percepem modul de a ne alimenta si imaginea corpului nostru.

Un bun psihonutritionist ne ajuta sa descoperim cine suntem noi cu adevarat ca indivizi si cum sa ne imbunatatim relatia cu mancarea, intelegand cauzele profunde ale problemelor nutritionale pe care le avem.

Psihonutritia vede relatia pe care o avem cu hrana pe care o consumam ca pe o usa catre lumea noastra interioara. Explicatia este ca modul in care mancam si alimentele pe care le alegem zi de zi sunt strans legate de relatiile cu cei din jur, de cariera, de familie etc.

Dupa o consultatie cu un psihonutritionist vei invata modul cum gandurile tale iti influenteaza digestia si metabolismul.

O sedinta de psihonutritie te va ajuta deoarece orice schimbare corporala pe care ti-o doresti va fi precedata de schimbarea ta interioara, mentala. Astfel, nu vei mai avea niciun stopaj in calatoria ta spre silueta dorita. In plus, psihonutritionistul iti va da si increderea de care ai nevoie pentru a merge mai departe si pentru a nu renunta, asa cum multe persoane o fac cand tin o dieta oarecare.

Cum accesez serviciile unui psihonutritionist Dietalia?

Pentru că vorbim despre starea ta de bine si despre confortul tau, sedintele de consiliere oferite de psihonutritionist se efectueaza la domiciliul tau sau online prin telehealth (videoconferinte printr-o platforma online profesionala si securizata, care te pune fata in fata cu specialistul Dietalia ca si cum ar fi in camera cu tine). Este optiunea ta ce alegi.

Iar pentru ca fiecare persoana si nevoile sale sunt diferite, clinica Dietalia ofera pachete de servicii personalizate fiecarui client in parte. Sedintele de psihonutritie sunt integrate in programele de slabit (pentru adulti si copii) sau in programele suport pentru copiii cu bulimie sau anorexie.

Pasul 1. Primesti gratuit o sedinta de consultanta in nutritie si psihonutritie (telefonic)

Contacteaza-ne la telefon 0788.629.414 sau pe WhatsApp.

- Se vor discuta informatii despre stilul de viata al pacientului si al familiei (alimentatie, scurt istoric medical, activitate fizica etc.), probleme medicale si nutritionale, placeri alimentare, starea emotionala si altele.

- Stabilim ce analize medicale vor fi necesare

- Alegem cei mai buni specialisti Dietalia, care au cea mai mare experienta in raport cu cazul tau

- Planificam actiunile pentru perioada urmatoare.

Pasul 2. Personalizam tariful si pachetul de servicii

Tariful se stabileste in functie de numarul de sedinte din pachet, de perioada pe care se intinde pachetul, de alte servicii suplimentare (ex. recoltare analize la domiciliu, ateliere de gatit, tabere de nutritie, sport, masaj la domiciliu etc.) si, nu in ultimul rand, de bugetul dv.

Exemple de tarife: 1 sedinta de nutritie are tariful de 300 lei, iar 1 sedinta de psihonutritie 350 lei. Insa, tariful per sedinta scade la un pachet mai mare.

Dupa ce alegem pachetul optim, se va emite factura si se va semna contractul.

Pasul 3. Incepem sedintele de nutritie si psihonutritie

- Aprofundarea informatiilor medicale discutate in sedinta de consultanta gratuita

- Calcul IMC, stabilirea unei tinte de greutate (in cazul in care pacientul este sub- sau supraponderal) si crearea unui plan de actiune pentru atingerea greutatii optime

- Educatie alimentara (cum sa asociezi corect alimentele, principii alimentare sanatoase etc.)

- Intocmim o lista de alimente permise + agreate de copil

- Invatam ce alimente nu sunt recomandate

- Creem un exemplu de meniu pentru cateva zile, astfel incat pacientul sa manance diferit in fiecare zi

- Te invatam cum sa faci singur(a) meniurile, plecand de la exemplele facute impreuna initial

- Facem terapie psihologica

- Ramai in contact direct cu specialistii pe toata durata pachetului tau (oricand ai intrebari, poti comunica prin WhatsApp).

Durata sedintelor de nutritie este 60 de minute.

error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414