fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Program de slabit la clinica Dietalia

Programul de slăbit

Dă startul la cel mai eficient program de slabit existent în România. Fără efect yo-yo (de reîngrăşare), garantat pe viaţă.

Pe scurt... în 6 paşi:

Acest program de slabit incepe cu evaluarea nutritionala initiala

Consultaţia iniţială se face în confortul casei tale sau la biroul tău. Ea va dura aproximativ o oră.

Împreună cu viitorul tău medic nutriţionist, veţi parcurge istoricul tău medical, afecţiunile avute şi tratamentele pe care le urmezi (dacă există), dacă ai mai încercat să slăbeşti şi de ce nu ai reuşit, care este greutatea actuală şi cea la care vrei să ajungi.

Împreună cu medicul, vei completa chestionarul de evaluare nutriţională, în care vei răspunde la întrebări legate de stilul tău de viaţă (alimentar, sportiv, social etc). Acest chestionar ne va ajuta să înţelegem motivele pentru care te-ai îngrăşat şi care sunt elementele la care trebuie să lucrăm mai atent pentru a te ajuta să revii la o greutate normală.

Apoi, medicul va face calculul IMC, iar cu un aparat de ultimă generaţie îţi va determina grăsimea corporală, apa totală din organism, vârsta şi rata metabolică, mineralizarea osoasă şi grăsimea viscerală.

La final, se vor stabili paşii ce trebuie urmaţi in acest program de slabit, pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită.

Analize si investigatii la domiciliu

Imediat după consultul iniţial, îţi vom efectua un set de analize de sânge. Acestea ne vor ajuta să descoperim dacă există vreun motiv medical pentru care ai ajuns la greutatea actuală. În plus, ele ne vor arăta rata metabolică, dacă ai carenţe nutriţionale, dacă ai probleme cu glanda tiroidă, cu pancreasul sau cu ficatul şi dacă organismul tău este compatibil cu o dietă bogată în proteine animale sau cu o dietă bazată pe vegetale.

Pe scurt, aceste analize ne vor ajuta să stabilim un program de slabit si o alimentaţie corespunzătoare metabolismului tău, ce va cuprinde exact acele alimente de care corpul tău are nevoie pentru reechilibrarea metabolică şi revenirea la o greutate corporală corectă.

Pentru persoanele care au în antecedentele personale alergii sau intoleranţe alimentare, vom efectua testul de intoleranță alimentară, ale cărui rezultate ne arată intoleranţe faţă de aproximativ 180 de alimente (fructe, legume, lactate, carne, condimente etc). Testul este foarte important pentru acest program de slabit, deoarece ne va permite stabilirea unei diete prin care să excludem alimentele problemă.

IMPORTANT. Pentru recoltarea analizelor, nu trebuie să mergi la o altă clinică sau alt centru de recoltare. Dietalia™ este singura clinică de nutriţie care îţi oferă serviciul de recoltare a analizelor la domiciliu. 

Consiliere psihologica la domiciliu

Ştiai că 4 din 5 persoane se îngraşă din cauze psihologice, precum stresul prelungit de la serviciu, anxietatea, surmenajul etc.?

Din această cauză, clinica Dietalia™ include în acest program de slabit şedinţe de consiliere psihologică. Şi pentru că vorbim despre starea ta de bine şi despre confortul tău, aceste şedinţe se efectuează de către psihonutritionist la domiciliu.

Citeste mai multe despre sedintele de consiliere cu psihonutritionist!

Program de slabit cu dieta personalizata... saptamanal

Informaţiile individuale aflate în urma consultaţiei iniţiale, a analizelor şi a investigaţiilor ne vor ajuta să alcătuim un program de slabit special pentru tine. Nutriţionistul Dietalia™ îţi va face un regim alimentar bazat pe nevoile organismului tau, care treptat se va transforma într-un stil de viaţă.

Îţi vom adapta regimul alimentar la o serie de caracteristici individuale pe care le aflăm în urma analizelor şi a investigaţiilor. Regimul tău nu va semăna cu cel al altei persoane.

Ce trebuie să înţelegi este că dieta personalizată se bazează pe principii corecte de alimentaţie, care trebuie aplicate tot restul vieţii, nu doar câteva săptămâni sau luni. Nu gândi pe termen scurt, fiindcă nu vei reuşi! Nu opta pentru diete de pe internet, care îţi spun ce să mănânci 7-14 zile! Chiar dacă funcţionează o perioadă, ulterior te vei îngrăşa la loc.

Nu va trebui să îţi calculezi zilnic caloriile. Acest lucru îl va face nutriţionistul atunci când va realiza programul individualizat pentru tine. Ţine minte: Dietalia™ iti creeaza un program de slabit care să fie uşor de menţinut. Nu să te împovărăm!

In ultimele ore, cel mai cumparat a fost programul de nutritie pentru copii, la domiciliu.

Programul de slabit se completeaza cu exercitii fizice potrivite pentru tine... la domiciliu

Dietalia™ este singura clinica de nutritie îţi oferă un program de slabit completat cu exerciţii fizice şi masaj la domiciliu.

Mulţi se întreabă: Este neapărat necesar să fac sport ca să slăbesc? Poţi să slăbeşti şi fără să faci sport, însă rezultatele nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile. Ar fi şi păcat să inveteşti energie, timp şi bani într-un program de slabit şi să nu îi oferi organismului tău şi puţină vitalitate. Plus că la Dietalia™ poţi face sport chiar acasă la tine, sub îndrumarea unui antrenor profesionist!

Nu ai timp să faci sport? Dietalia™ îţi oferă şedinţe de antrenament sportiv la domiciliu. Astfel, nu te poţi plânge că nu ai timp să faci exerciţiile.

Antrenamentele se fac cu antrenor personal, care vine la dv. acasă, conform cu programul stabilit împreună. Dacă vrei ca programul tău de sport să fie mai flexibil, îţi oferim un abonament care să cuprindă acces la 200 de săli de sport, fitness, piscină şi spa. Poţi alege de fiecare dată altă sală, în funcţie de unde te afli.

Cât de intense sunt antrenamentele şi dacă nu poţi să faci faţă? Nu te speria! Intensitatea antrenamentelor sportive va fi personalizată în funcţie de capacităţile tale de efort. Bineînţeles, dacă ai o afecţiune care impune restricţii de efort, antrenorul îţi va sugera exerciţii simple.

Citeste mai mult: www.dietalia.ro/sport-la-domiciliu

Masaj la domiciliu

Pentru ca acest program de slabit să fie complet, clinica Dietalia™ îţi oferă şi şedinţe de masaj la domiciliu.

Se poate opta pentru masaj anticelulitic, pentru masaj care ajută la detoxifierea organismului sau chiar pentru masaj de relaxare. La urma urmei, trebuie să ne menţinem atât tonusul fizic, cât şi cel mental.

Citeşte mai mult!

Monitorizarea evoluţiei greutăţii şi reglarea dietei

După începerea dietei personalizate, medicul tău va monitoriza periodic evoluţia ta, prin vizite periodice la domiciliu.

Specialiştii Dietalia™ recomandă câte o şedinţă de monitorizare o dată la două săptămâni. În cadrul acestora, vom face analiza compoziţiei corpului, efectele programului nutriţional asupra organismului, rata de răspuns şi evoluţia greutăţii. Astfel, nu vei avea perioade de slăbire bruscă şi nici de stagnare. 

La fiecare consultaţie, vom efectua analiza jurnalului alimentar. Există studii care susţin că dacă notezi ce mănânci 6 zile din 7, slăbeşti de două ori mai mult decât dacă nu ţii jurnalul. În plus, specialiştii afirmă că oamenii nu se îngraşă din ceea ce mănâncă în timpul meselor, ci mai degrabă din gustările "furate" peste zi. De aceea, dacă ţii un jurnal, poţi identifica ce nutrienţi (minerale, vitamine, antioxidanţi) ţi-au lipsit din dietă şi poţi afla dacă ai consumat suficiente legume şi fructe, dacă ai exagerat cu carnea sau dacă consumi prea mulţi carbohidraţi.

La finalul fiecărei şedinţe de monitorizare, planificăm strategia pentru perioada următoare şi stabilim planul alimentar.

Program all-inclusive de menţinere a greutăţii

Cum procedăm în momentul în care am atins greutatea dorită? Cum mă menţin şi ce trebuie făcut ca să nu mă îngraş la loc?

Cheia menținerii rezultatelor obținute în urma procesului de slăbire nu constă într-o singură dietă sau într-un plan de exerciții. Ea este mai mult legată de factorii emoționali, psihologici și care țin de stilul de viață, aceștia dictând relația noastră cu mâncarea și comportamentul față de aceasta. La acest aspect te ajută specialiştii Dietalia, pentru a te susţine să nu renunţi şi pentru a-ţi crea un stil de viaţă pentru care nu trebuie să faci vreun efort ca să îl susţii.

Din momentul atingerii greutatii optime, pentru a evita efectul yo-yo (reîngrăşare), vei intra în programul de mentinere a greutatii Dietalia™. Acesta cuprinde şedinţe periodice cu medicul/nutriţionistul la domiciliu, sport cu antrenor personal la domiciliu sau acces la cea mai apropiată sală de sport şi masaj la domiciliu. Totul cuprins într-un pachet all-inclusive personalizat pe nevoile tale.

Incepe programul de slabit cu consultatia initiala de nutritie!

Ti-e teama ca nu o sa poti slabi niciodata cat iti doresti? Ai incercat mai multe diete sau ai fost la mai multi nutritionisti, insa a fost prea greu (prea restrictiv) si, in plus, te-ai reingrasat dupa ce ai terminat programul?

Incearca si metoda Dietalia! E simpla si fara restrictii + vei invata ce sa faci ca sa eviti efectul yo-yo.

Programul pentru consultatii de nutritie la domiciliu de saptamana aceasta este aproape plin. Grabeste-te si programeaza-te AZI!


SERVICIILE DE NUTRITIE

Sedinta de nutritie, la domiciliu, cu specialist in nutritie

Sedinta de nutritie, prin video-conferinta, cu specialist in nutritie

Acces la medic specialist endocrinolog, gastroenterolog, cardiolog, reumatolog, pediatru, urolog, medicina interna, diabet sau specialist in nutritie sau psihonutritie

Durata sedintei

Chestionar despre stilul de viata (alimentar, sportiv, scurt istoric medical etc.)

Recoltare analize la domiciliu

Calcul IMC si stabilirea unei tinte la care trebuie sa ajungem cu greutatea corporala

Calcul grasime corporala si viscerala, apa totala din organism si rata metabolica

Educatie alimentara (invatare principii alimentare + cum sa asociezi corect alimentele)

Intocmim lista cu alimente permise si interzise + creem modele de meniuri, pentru ca sa inveti cum sa mananci diferit in fiecare zi

Stabilire plan de actiune pentru atingerea greutatii dorite

Monitorizam permanent evolutia ta si reglam alimentatia pana la atingerea obiectivelor dorite

Ramai in contact direct cu specialistul, oricand ai intrebari

Jurnalul tau alimentar, verificat de specialist

Acces gratuit la cursuri de gatit, tabere de nutritie, webinare sau continut informativ premium

LA DOMICILIU

300 LEI

PER SEDINTA

60 minute

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

ONLINE

200 LEI

PER SEDINTA

60 minute

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

in cadrul unui program de nutritie

Programari telefonice si personalizarea unui program de nutritie: 0788.629.414

Inscrie-te in tabara de nutritie de la Moieciu

Incepi sa slabesti, faci sport si te dezmierzi cu masaje in fiecare zi.

Inveti ce trebuie sa faci pentru a slabi fara efort, fara infometare, fara restrictii

+ cum sa nu te reingrasi niciodata. 

Perioada: 4-8 septembrie 2019 (5 zile)

Tabere de nutritie si boot camp - Dietalia Camp tabara de nutritie

Intra si vezi Jocul dietelor

Daca te straduiesti de mult timp sa slabesti...

Daca ai urmat tot felul de diete, dar apoi te-ai reingrasat...

Daca esti frustrat(a) ca nimic nu functioneaza la tine...

... acest joc ti se potriveste.

Jocul dietelor
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.