fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Program de slabit la clinica Dietalia

Programul de slăbit

Dă startul la cel mai eficient program de slabit existent în România. Fără efect yo-yo (de reîngrăşare), garantat pe viaţă.

Pe scurt... în 6 paşi:

Acest program de slabit incepe cu evaluarea nutritionala initiala

Consultaţia iniţială se face în confortul casei tale sau la biroul tău. Ea va dura aproximativ o oră.

Împreună cu viitorul tău medic nutriţionist, veţi parcurge istoricul tău medical, afecţiunile avute şi tratamentele pe care le urmezi (dacă există), dacă ai mai încercat să slăbeşti şi de ce nu ai reuşit, care este greutatea actuală şi cea la care vrei să ajungi.

Împreună cu medicul, vei completa chestionarul de evaluare nutriţională, în care vei răspunde la întrebări legate de stilul tău de viaţă (alimentar, sportiv, social etc). Acest chestionar ne va ajuta să înţelegem motivele pentru care te-ai îngrăşat şi care sunt elementele la care trebuie să lucrăm mai atent pentru a te ajuta să revii la o greutate normală.

Apoi, medicul va face calculul IMC, iar cu un aparat de ultimă generaţie îţi va determina grăsimea corporală, apa totală din organism, vârsta şi rata metabolică, mineralizarea osoasă şi grăsimea viscerală.

La final, se vor stabili paşii ce trebuie urmaţi in acest program de slabit, pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită.

Analize si investigatii la domiciliu

Imediat după consultul iniţial, îţi vom efectua un set de analize de sânge. Acestea ne vor ajuta să descoperim dacă există vreun motiv medical pentru care ai ajuns la greutatea actuală. În plus, ele ne vor arăta rata metabolică, dacă ai carenţe nutriţionale, dacă ai probleme cu glanda tiroidă, cu pancreasul sau cu ficatul şi dacă organismul tău este compatibil cu o dietă bogată în proteine animale sau cu o dietă bazată pe vegetale.

Pe scurt, aceste analize ne vor ajuta să stabilim un program de slabit si o alimentaţie corespunzătoare metabolismului tău, ce va cuprinde exact acele alimente de care corpul tău are nevoie pentru reechilibrarea metabolică şi revenirea la o greutate corporală corectă.

Pentru persoanele care au în antecedentele personale alergii sau intoleranţe alimentare, vom efectua testul de intoleranță alimentară, ale cărui rezultate ne arată intoleranţe faţă de aproximativ 180 de alimente (fructe, legume, lactate, carne, condimente etc). Testul este foarte important pentru acest program de slabit, deoarece ne va permite stabilirea unei diete prin care să excludem alimentele problemă.

IMPORTANT. Pentru recoltarea analizelor, nu trebuie să mergi la o altă clinică sau alt centru de recoltare. Dietalia™ este singura clinică de nutriţie care îţi oferă serviciul de recoltare a analizelor la domiciliu. 

Consiliere psihologica la domiciliu

Ştiai că 4 din 5 persoane se îngraşă din cauze psihologice, precum stresul prelungit de la serviciu, anxietatea, surmenajul etc.?

Din această cauză, clinica Dietalia™ include în acest program de slabit şedinţe de consiliere psihologică. Şi pentru că vorbim despre starea ta de bine şi despre confortul tău, aceste şedinţe se efectuează de către psihonutritionist la domiciliu.

Citeste mai multe despre sedintele de consiliere cu psihonutritionist!

Program de slabit cu dieta personalizata... saptamanal

Informaţiile individuale aflate în urma consultaţiei iniţiale, a analizelor şi a investigaţiilor ne vor ajuta să alcătuim un program de slabit special pentru tine. Nutriţionistul Dietalia™ îţi va face un regim alimentar bazat pe nevoile organismului tau, care treptat se va transforma într-un stil de viaţă.

Îţi vom adapta regimul alimentar la o serie de caracteristici individuale pe care le aflăm în urma analizelor şi a investigaţiilor. Regimul tău nu va semăna cu cel al altei persoane.

Ce trebuie să înţelegi este că dieta personalizată se bazează pe principii corecte de alimentaţie, care trebuie aplicate tot restul vieţii, nu doar câteva săptămâni sau luni. Nu gândi pe termen scurt, fiindcă nu vei reuşi! Nu opta pentru diete de pe internet, care îţi spun ce să mănânci 7-14 zile! Chiar dacă funcţionează o perioadă, ulterior te vei îngrăşa la loc.

Nu va trebui să îţi calculezi zilnic caloriile. Acest lucru îl va face nutriţionistul atunci când va realiza programul individualizat pentru tine. Ţine minte: Dietalia™ iti creeaza un program de slabit care să fie uşor de menţinut. Nu să te împovărăm!

Cineva tocmai a cumparat un program de nutritie pentru copii cu intolerante alimentare, la domiciliu.

Programul de slabit se completeaza cu exercitii fizice potrivite pentru tine... la domiciliu

Dietalia™ este singura clinica de nutritie îţi oferă un program de slabit completat cu exerciţii fizice şi masaj la domiciliu.

Mulţi se întreabă: Este neapărat necesar să fac sport ca să slăbesc? Poţi să slăbeşti şi fără să faci sport, însă rezultatele nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile. Ar fi şi păcat să inveteşti energie, timp şi bani într-un program de slabit şi să nu îi oferi organismului tău şi puţină vitalitate. Plus că la Dietalia™ poţi face sport chiar acasă la tine, sub îndrumarea unui antrenor profesionist!

Nu ai timp să faci sport? Dietalia™ îţi oferă şedinţe de antrenament sportiv la domiciliu. Astfel, nu te poţi plânge că nu ai timp să faci exerciţiile.

Antrenamentele se fac cu antrenor personal, care vine la dv. acasă, conform cu programul stabilit împreună. Dacă vrei ca programul tău de sport să fie mai flexibil, îţi oferim un abonament care să cuprindă acces la 200 de săli de sport, fitness, piscină şi spa. Poţi alege de fiecare dată altă sală, în funcţie de unde te afli.

Cât de intense sunt antrenamentele şi dacă nu poţi să faci faţă? Nu te speria! Intensitatea antrenamentelor sportive va fi personalizată în funcţie de capacităţile tale de efort. Bineînţeles, dacă ai o afecţiune care impune restricţii de efort, antrenorul îţi va sugera exerciţii simple.

Citeste mai mult: www.dietalia.ro/sport-la-domiciliu

Masaj la domiciliu

Pentru ca acest program de slabit să fie complet, clinica Dietalia™ îţi oferă şi şedinţe de masaj la domiciliu.

Se poate opta pentru masaj anticelulitic, pentru masaj care ajută la detoxifierea organismului sau chiar pentru masaj de relaxare. La urma urmei, trebuie să ne menţinem atât tonusul fizic, cât şi cel mental.

Citeşte mai mult!

Monitorizarea evoluţiei greutăţii şi reglarea dietei

După începerea dietei personalizate, medicul tău va monitoriza periodic evoluţia ta, prin vizite periodice la domiciliu.

Specialiştii Dietalia™ recomandă câte o şedinţă de monitorizare o dată la două săptămâni. În cadrul acestora, vom face analiza compoziţiei corpului, efectele programului nutriţional asupra organismului, rata de răspuns şi evoluţia greutăţii. Astfel, nu vei avea perioade de slăbire bruscă şi nici de stagnare. 

La fiecare consultaţie, vom efectua analiza jurnalului alimentar. Există studii care susţin că dacă notezi ce mănânci 6 zile din 7, slăbeşti de două ori mai mult decât dacă nu ţii jurnalul. În plus, specialiştii afirmă că oamenii nu se îngraşă din ceea ce mănâncă în timpul meselor, ci mai degrabă din gustările "furate" peste zi. De aceea, dacă ţii un jurnal, poţi identifica ce nutrienţi (minerale, vitamine, antioxidanţi) ţi-au lipsit din dietă şi poţi afla dacă ai consumat suficiente legume şi fructe, dacă ai exagerat cu carnea sau dacă consumi prea mulţi carbohidraţi.

La finalul fiecărei şedinţe de monitorizare, planificăm strategia pentru perioada următoare şi stabilim planul alimentar.

Program all-inclusive de menţinere a greutăţii

Cum procedăm în momentul în care am atins greutatea dorită? Cum mă menţin şi ce trebuie făcut ca să nu mă îngraş la loc?

Cheia menținerii rezultatelor obținute în urma procesului de slăbire nu constă într-o singură dietă sau într-un plan de exerciții. Ea este mai mult legată de factorii emoționali, psihologici și care țin de stilul de viață, aceștia dictând relația noastră cu mâncarea și comportamentul față de aceasta. La acest aspect te ajută specialiştii Dietalia, pentru a te susţine să nu renunţi şi pentru a-ţi crea un stil de viaţă pentru care nu trebuie să faci vreun efort ca să îl susţii.

Din momentul atingerii greutatii optime, pentru a evita efectul yo-yo (reîngrăşare), vei intra în programul de mentinere a greutatii Dietalia™. Acesta cuprinde şedinţe periodice cu medicul/nutriţionistul la domiciliu, sport cu antrenor personal la domiciliu sau acces la cea mai apropiată sală de sport şi masaj la domiciliu. Totul cuprins într-un pachet all-inclusive personalizat pe nevoile tale.

Tarife si programari

Ti-e teama ca nu o sa poti slabi niciodata cat iti doresti? Ai incercat mai multe diete sau ai fost la mai multi nutritionisti, insa a fost prea greu (prea restrictiv) si, in plus, te-ai reingrasat dupa ce ai terminat programul?

Incearca si metoda Dietalia! E simpla si fara restrictii + vei invata ce sa faci ca sa eviti efectul yo-yo.

Suna acum la 0788.629.414

In aceasta perioada, am maximizat masurile de preventie sanitara. De aceea, toate sedintele de nutritie se desfasoara online.

BENEFICII: Previi expunerea ta la riscurile de transmitere a virusului + Platesti un pret mai mic per sedinta (in comparatie cu cea la domiciliu) + Durata sedintelor, informatiile acordate de specialisti, raspunsurile la intrebarile dv. si toate celelalte proceduri de lucru care se faceau in cadrul unei sedinte la domiciliu raman neschimbate.

In ultimele ore, cel mai cumparat a fost programul de slabit, la domiciliu.

Pasul 1. Primesti gratuit o sedinta de consultanta in nutritie (telefonic)

- Suni la 0788.629.414 sau ne dai un mesaj si te sunam noi.

- Discutam despre stilul tau de viata si al familiei (alimentatie, scurt istoric medical, activitate fizica etc.)

- Evidentiem problemele medicale si nutritionale

- Aflam care sunt placerile alimentare

- Discutam detalii despre starea ta emotionala

- Stabilim ce analize medicale vor fi necesare

- Planificam actiunile pentru perioada urmatoare.

Pasul 2. Personalizam tariful si pachetul de servicii

Tariful se stabileste in functie de cate kilograme vrei sa slabesti, de numarul de sedinte din pachet, de perioada pe care se intinde pachetul, de alte servicii suplimentare (ex. recoltare analize la domiciliu, ateliere de gatit, tabere de nutritie, sport, masaj la domiciliu etc.) si, nu in ultimul rand, de bugetul tau.

Exemple de tarife:

- 1 sedinta de nutritie (online) are tariful de 200 lei. Insa, tariful per sedinta scade la un pachet mai mare.

- Daca vrei sa slabesti circa 5 kg, recomandam pachetul cu 4 sedinte, la tariful de 170 lei per sedinta (total 680 lei).

- In situatia cand trebuie sa slabesti circa 10-15 kg, alegem pachetul cu 10 sedinte, la pretul de 150 lei per sedinta (total 1500 lei).

- Daca trebuie sa pierzi mai mult de 15-20 kg, atunci vom crea un pachet special pe nevoile tale.

Nu este obligatoriu sa optezi pentru unul dintre aceste pachete. Fiecare client va putea personaliza numarul de sedinte si serviciile suplimentare, dupa cum doreste.

Dupa ce alegem pachetul optim, se va emite factura si se va semna contractul.

Pasul 3. Cum economisim pentru tine o sedinta gratuita

De obicei, atunci cand mergi la un nutritionist, prima sedinta se consuma pe cunoasterea cazuisticii si a problemelor tale si pe familiarizarea ta cu specialistul. La finalul acestei prime sedinte, se stabilesc analizele si investigatiile care preced inceperea programului de nutritie. Ulterior, sedinta a doua se stabileste dupa ce se primesc rezultatele.

La Dietalia, am creat un sistem optimizat, in care nu trebuie sa platesti sedinta initiala.

Cum procedam? Dupa semnarea contractului, specialistii nostri iti vor trimite un chestionar online extrem de minutios si de detaliat, care cuprinde toate intrebarile pe care nutritionistul ti le-ar fi adresat in prima sedinta clasica. Este ca si cum ai fi fata in fata cu specialistul. Imediat dupa ce ai completat chestionarul, raspunsurile vor ajunge la nutritionistul care va prelua cazul tau. Astfel, atunci cand vei face prima sedinta online, vom incepe direct cu aplicarea solutiilor pentru a incepe sa slabesti.

Pasul 4. Incepem sedintele de nutritie

- Aprofundarea informatiilor medicale discutate in sedinta de consultanta gratuita

- Calcul IMC, stabilirea unei tinte de greutate si crearea unui plan de actiune pentru atingerea greutatii optime

- Educatie alimentara (cum sa asociezi corect alimentele, principii alimentare sanatoase etc.)

- Intocmim o lista de alimente permise + agreate de tine

- Invatam ce alimente nu sunt recomandate si cum vei reusi sa renunti la ele

- Creem un exemplu de meniu, astfel incat sa mananci diferit in fiecare zi

Durata sedintelor de nutritie este 60 de minute.

Pasul 5. Monitorizarea evolutiei si reglarea alimentatiei

- Specialistul in nutritie poate recomanda reevaluarea nutritionala cu o anumita periodicitate, in functie de nevoile tale.

- Se va monitoriza evolutia greutatii si a starii tale de sanatate.

- Vom intocmi un jurnal alimentar, pe care nutritionistul il va verifica.

- Se va regla periodic alimentatia, dupa ce vom observa cum reactionezi la diferite alimente.

Ramai in contact direct cu specialistul pe toata durata pachetului tau (oricand ai intrebari, poti comunica prin WhatsApp).

Pasul 6.

Daca vrei beneficii si mai mari, iti recomandam...

Taberele de nutritie de la Bran/Moieciu

Tabere de nutritie si boot camp - Dietalia Camp tabara de nutritie

5 zile in care incepi sa slabesti, faci gimnastica, te dezmierzi cu masaje si participi la ateliere de gatit distractive.

Inveti ce trebuie sa faci pentru a slabi fara efort, fara infometare, fara restrictii si afli cum sa nu te mai reingrasi niciodata.

+ Plimbare, aer curat, jocuri, dansuri si multe activitati super.

Vezi detalii si data urmatoarei tabere!

Intrebari frecvente

Despre nutritie, slabire si ingrasare

Mulţi dintre noi ne plângem că am încercat diverse cure de slăbire şi am eşuat. Într-adevăr, multe dintre dietele la modă pur şi simplu nu dau rezultate, ci doar slăbesc organismul. Curele bazate pe calcularea caloriilor sau cele care urmăresc un anumit sistem de puncte au mari şanse să dea greş. În plus, pe lângă faptul că sunt greu de suportat, aceste diete sunt şi periculoase pentru organism. E foarte adevărat că ele vă ajută să slăbiţi câteva kilograme într-un timp foarte scurt dar, pe termen lung, veţi pune la loc kilogramele pierdute. Un exemplu de cură de slăbire eronată este cea bazată pe un consum crescut de proteine şi foarte scăzut de carbohidraţi deoarece, pentru a funcţiona şi pentru a avea energie, orice fiinţă umană are nevoie de carbohidraţii complecşi. Prin urmare evitaţi curele care interzic alimentele bogate în carbohiraţi, cum ar fi cerealele integrale precum orezul, meiul, secara sau orzul. Alt exemplu de greşeli întâlnite sunt dietele care reduc consumul de acizi graşi esenţiali deoarece tocmai aceştia sunt cei care ajută organismul să dizolve grăsimea. Deci, eliminând acizii graşi pierdeţi orice şansă să mai slăbiţi. În concluzie, dacă vreţi să slăbiţi, nu trebuie să vă autoînfometaţi ci să abordaţi un nou stil de viaţă şi să consumaţi din abundenţă hrană sănătoasă.
Ai ţinut o dietă, ai slăbit, iar apoi te-ai îngrăşat la loc? Nimic nou. Asta auzim la extrem de multe persoane. De ce se întâmplă asta? Pentru că, de cele mai multe ori, oamenii ţin o dietă timp de câteva săptămâni, după care revin la vechile obiceiuri. Cheia menținerii rezultatelor obținute în urma procesului de slăbire nu constă într-o singură dietă sau într-un plan de exerciții. Ea este mai mult legată de factorii emoționali, psihologici și care țin de stilul de viață, aceștia dictând relația noastră cu mâncarea și comportamentul față de aceasta. La acest aspect te ajută specialiştii Dietalia, pentru a te susţine să nu renunţi şi pentru a-ţi crea un stil de viaţă pentru care nu trebuie să faci vreun efort ca să îl susţii.
Excesul ponderal poate conduce la hipertensiune arterială, diabet zaharat, boli cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale, apnee obstructivă de somn ş.a.
Se spune că o persoană este supraponderală atunci când IMC are valori de 25-30. Obezitatea apare la un IMC mai mare de 30. Valorile normale ale IMC sunt între 18,5 şi 25. Sub 18, pacientul este subponderal.
IMC este prescurtarea de la Indice de Masă Corporală (un indicator statistic al masei raportată la înălţimea persoanei respective). IMC=masa (kg) / înălţimea (m) la pătrat.
Procentul de grăsime ar trebui să fie 15-18% la bărbaţi şi 25-28% la femei. La persoanele care fac sport, acest procent este şi mai scăzut. Important este că prin programul de menţinere a greutăţii, la Dietalia îţi măsurăm periodic acest indicator, pentru a şti dacă eşti pe drumul cel bun.
Încrederea, răbdarea şi perseverenţa nu trebuie să lipsească atunci când ne propunem să slăbim. Dorinţa de a slăbi trebuie să învingă dubiile şi gândurile negative. În plus, nu trebuie să facem cure de slăbire, ci trebuie să ne propunem un stil de viaţă pe care să îl putem urma mulţi ani de acum înainte. Bineînţeles, mişcarea şi exerciţiile fizice alături de un antrenor dedicat îţi cresc şansele cu 300%.
Există studii care susţin că dacă notezi ce mănânci 6 zile din 7, slăbeşti de două ori mai mult decât dacă nu ţii jurnalul. În plus, specialiştii afirmă că oamenii nu se îngraşă din ceea ce mănâncă în timpul meselor, ci mai degrabă din gustările "furate" peste zi. De aceea, dacă ţii un jurnal, poţi identifica ce nutrienţi (minerale, vitamine, antioxidanţi) ţi-au lipsit din dietă şi poţi afla dacă ai consumat suficiente legume şi fructe, dacă ai exagerat cu carnea sau dacă consumi prea mulţi carbohidraţi.

Despre serviciile de nutritie Dietalia

Ştim că există multe clinici de nutriţie. Însă clinica Dietalia este singura care îţi poate oferi servicii de nutriţie, consultanţă psihologică, sport şi masaj la domiciliu sau chiar la tine la birou. Ţinem la silueta ta, însă acordăm o importanţă extraordinară timpului tău, care este din ce în ce mai preţios în viaţa contemporană. Prin urmare, alege confortul, alege un pachet all-inclusive la domiciliu sau online... alege Dietalia!
Programul call-center este 9.00-17.00 (interval în care puteţi face programări sau puteţi solicita informaţii). Programul vizitelor la domiciliu și al ședințelor online este foarte flexibil, în funcţie de disponibilitatea dv., între 8.00-21.00
Multă lume poate considera că a apela la o clinică de nutriţie este un lux. Dar, gândeşte-te... sănătatea ta este şi ea un lux? Iar ca să îţi uşurăm accesul la un pachet de servicii de calitate, clinica Dietalia îţi propune un sistem de plată personalizat, în funcţie de nevoile tale. Poţi plăti un pachet de servicii integral pe o anumită perioadă (şi ai reduceri substanţiale), poţi achita lunar sau poţi alege servicii individuale. În plus, beneficiezi şi de plata în 6 rate fără dobândă. Contactează-ne şi îţi garantăm că vom face ca totul să fie uşor pentru tine!
Programările se pot face telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0788.629.414 + pe email la office@dietalia.ro
Am înlocuit consultaţia iniţială de nutriție cu un chestionar online extrem de minutios, care cuprinde toate intrebarile pe care nutritionistul ti le-ar fi adresat in prima sedinta clasica. Este ca si cum ai fi fata in fata cu specialistul. Imediat dupa ce ai completat chestionarul, raspunsurile vor ajunge la nutritionistul care va prelua cazul tau. Astfel, atunci cand vei face prima sedinta online, vom incepe direct cu aplicarea solutiilor pentru a incepe sa slabesti.
Pentru recoltarea analizelor, nu trebuie să mergi nicăieri. Dietalia este singura clinică de nutriţie care îţi oferă serviciul de recoltare a analizelor la domiciliu (serviciu disponibil în București).
În mod normal, şedinţele de nutriţie se fac la domiciliu tău, la birou sau online. În această perioadă de pandemie, toate ședințele se desfășoară online.
Specialiştii Dietalia recomandă câte o şedinţă de monitorizare o dată la două săptămâni. În cadrul acestora, vom face analiza compoziţiei corpului, discutăm jurnalul alimentar, planificăm strategia pentru perioada următoare şi stabilim planul alimentar.
Da. Îţi vom adapta regimul alimentar la o serie de caracteristici individuale pe care le aflăm în urma analizelor şi a investigaţiilor. Regimul tău nu va semăna cu cel al altei persoane. Ce trebuie să înţelegi este că dieta personalizată se bazează pe principii corecte de alimentaţie, care trebuie aplicate tot restul vieţii, nu doar câteva săptămâni sau luni. Nu gândi pe termen scurt, fiindcă nu vei reuşi! Nu opta pentru diete de pe internet, care îţi spun ce să mănânci 7-14 zile! Chiar dacă funcţionează o perioadă, ulterior te vei îngrăşa la loc.
Nu. Acest lucru îl va face nutriţionistul atunci când va realiza programul individualizat pentru tine. Ţine minte: facem totul ca să îţi fie uşor, nu să te împovărăm!
Wow. Cele mai multe cliente ale noastre au avut rezultate incredibile în urma masajului anticelulitic, efectuat la domiciliu. Depozitele de grasime de pe coapse, fese și abdomen se reduc mult mai repede. Mai mult, drenajul limfatic te ajută să elimini surplusul de apă din organism. În plus, atunci când slăbești, centrul de greutate al corpului se schimbă, putând apărea dureri de spate. Deci, câteva ședințe de masaj terapeutic te vor ajuta enorm. Sună repede și programează-te la masaj la domiciliu, deoarece este cel mai căutat și mai apreciat serviciu Dietalia!
Poţi să slăbeşti şi fără să faci sport, însă rezultatele nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile. Ar fi şi păcat să inveteşti energie, timp şi bani într-un program de nutriţie şi să nu îi oferi organismului tău şi puţină vitalitate. Plus că la Dietalia poţi face sport chiar acasă la tine, sub îndrumarea unui antrenor profesionist!
Clinica Dietalia îţi oferă şedinţe de antrenament sportiv la domiciliu și online. Astfel, nu te poţi plânge că nu ai timp să faci sport. Antrenamentele se fac cu antrenor personal, împreună cu care poți stabili programul.
Nu te speria! Intensitatea antrenamentelor sportive va fi personalizată în funcţie de capacităţile tale de efort. Bineînţeles, dacă ai o afecţiune care impune restricţii de efort, antrenorul îţi va sugera exerciţii simple.
De cele mai multe ori, prin programul de slăbit Dietalia vei slăbi 0,5-1 kg pe săptămână. Totuşi, în cazul persoanelor cu exces ponderal mare, poţi slăbi şi 5-8 kg în prima lună. Cel mai important este să înţelegi faptul că nu este bine să slăbești foarte brusc, deoarece organismul poate suferi, iar riscul să te îngrași la loc creşte. De aceea, programul de slăbit Dietalia combină nutriţia sănătoasă, cu sportul şi masajul, astfel încât să ai un stil de viaţă cât mai lejer şi mai plăcut.

Bonus pentru tine (te va ajuta pe plan psihologic)

Daca te straduiesti de mult timp sa slabesti...

Daca ai urmat tot felul de diete, dar apoi te-ai reingrasat...

Daca esti frustrat(a) ca nimic nu functioneaza la tine...

...intra si vezi Jocul dietelor!

Jocul dietelor
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.