fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Tabere de nutritie si boot camp - Dietalia Camp tabara de nutritie

Dietalia KiLow Boot Camp (tabara de nutritie la munte)

Tabara de nutritie Dietalia KiLow Boot Camp ™ este şansa ta să slăbeşti fără dietă şi să nu te îngraşi la loc.

In tabara de nutritie Dietalia KiLow Boot Camp ™ ai acces nelimitat la cel mai profesionist program de sănătate, alimentaţie, detoxifiere, sport, energizare, relaxare şi slăbit sănătos (fără efectul Yo-Yo).

Te aşteptăm să participi la un program original pregătit pentru tine de medici, nutriţionişti, psihologi şi experţi în arta antrenamentului sportiv şi al masajului de remodelare.

Secretele noastre pe care ti le vom dezvalui in tabara de nutritie

* Slăbim... dar mâncăm pe săturate.

* Ne detoxifiem... dar nu ţinem post.

* Facem sport... dar fără să obosim.

* Scăpăm de stres... dar nu fugim de muncă.

* Ne relaxăm... şi ne creem un stil de viaţă nou şi sănătos.

Participă la tabara de nutritie Dietalia KiLow Boot Camp ™ pentru a învăţa ce trebuie să faci!

Şi nu te speria! E mai simplu decât crezi.

Specialiştii Dietalia KiLow Boot Camp se vor dedica ţie, printr-o abordare personalizată

Echipa ta va fi formată din:

* Gazdele tale: Dr. Frunză Alexandru (perfectionistul cu organizarea) şi doamna Laura Frunză (managerul Dietalia si responsabila cu buna dispozitie)

* Specialiştii noştri în nutriţie, care vor avea grija de tine pe tot parcursul taberei;

* Experta noastră în psihonutriţie, care te va ajuta sa iti intelegi mai bine emotiile si sa treci peste blocajele ce te impiedica sa slabesti

* Chef Dietalia, expertul care va da savoare mâncărurilor tale;

* Medici specialişti în gastroenterologie, diabet şi nutriţie, endocrinologie şi cardiologie;

* Antrenori de sport: gimnastică, pilates, tae bo, kangoo jumping, zumba, aerobic şi alte tipuri de antrenament sportiv;

* Maseuzele noastre profesioniste (care te vor dezmierda cu masaj de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic sau de remodelare corporală);

* Fotograful şi cameramanul nostru (care vor imortaliza toate etapele prin care vei trece).

bootcamp, tabara de nutritie, Clienti la clinica de nutritie Dietalia

Intrebari frecvente despre tabara de nutritie

Cine se poate înscrie in tabara de nutritie?

- Tu, dacă vrei să slăbeşti şi ai încercat toate dietele din lume, dar fără rezultat (sau te-ai îngrăşat la loc după o perioadă);

- Tot tu, dacă vrei să te detoxifici şi să te simţi curat(ă) şi mai uşor(uşoară) pe interior (nu uita că la nivelul colonului se acumulează kilograme de reziduuri);

- Tu, dacă te consideri o persoană sedentară şi ai vrea să începi să faci sport, dar nu ştii ce exerciţii ai fi capabil(ă) să faci;

- Chiar tu, dacă eşti conştient(ă) că ar trebui să faci sport, dar nu ai timp (cu toţii petrecem din ce în ce mai mult timp la serviciu, nu-i aşa?!);

- Tu, dacă vrei să înveţi să prepari mâncăruri gustoase, săţioase şi sănătoase, pentru tine şi familia ta.

- Tot tu, dacă vrei să devii şi să te simţi alt om, debordând de energie şi de voioşie. Da, chiar se poate!

Ce vom mânca în tabara de nutritie? Ne vom înfometa?

Nici vorbă. Vom avea 3 mese principale pe zi, plus 2 gustări. Secretul va consta în ce vom mânca, în ce ordine şi în ce cantităţi, astfel încât să ne putem contura silueta. Vei învăţa nişte trucuri pe care nu o să mai vrei niciodată să le omiţi şi o să te simţi altă persoană!

Ce fac dacă nu pot ţine pasul cu antrenamentele sportive efectuate in tabara de nutritie?

Programele sportive din cadrul Dietalia KiLow Boot Camp™ au scopul ca fiecare participant să găsească tipul de sport care i se potriveşte, la ritmul şi durata pe care fiecare îl poate susţine. Vom începe treptat, astfel încât nimeni să nu se simtă obosit ci, dimpotrivă, super-energizat.

Voi slăbi după zilele petrecute în tabara de nutritie?

Da. Programul Dietalia KiLow Boot Camp™ este astfel conceput încât, odată cu începerea lui, vei slăbi treptat. Nu trebuie să te aştepţi însă la o slăbire forţată, cu pierderea de foarte multe kilograme deodată. Medicii îţi vor explica de ce nu este indicat acest tip de slăbire, care apare de obicei după o dietă drastică. Aşa că slăbirea o să apară treptat, dar vizibil de la o săptămână la alta sau chiar de la zi la zi (în multe cazuri).

În plus, la începutul taberei, fiecare participant va fi monitorizat din ceea ce priveşte parametrii fizici, iar programul nutriţional se va face personalizat în funcţie de aceştia şi se vor fixa obiectivele pe care le vom urmări.

Ce voi face în săptămânile de după tabara de nutritie? Voi putea să menţin aceleaşi obiceiuri ca pe parcursul zilelor de tabără?

După ce pleci din tabără te vei simţi alt om. Nici mai mult, nici mai puţin. Vei avea energie mai multă, vei uita de stres, calmul se va instala în viaţa ta, iar fericirea va deborda printr-un zâmbet pe toată faţa ta.

Cât priveşte păstrarea obiceiurilor din tabara de nutritie, acest lucru va fi foarte simplu, pentru că noi te vom învăţa ce, cum şi când să faci, astfel încât să nu ţi se pară o povară. E adevărat că majoritatea dietelor presupun eforturi şi restricţii mari, însă Dietalia KiLow Boot Camp™ nu este o dietă, ci un nou stil de viaţă. Noi l-am încercat şi, crede-ne, funcţionează.

tabara de nutritie, bootcamp, boot camp

Ce facem in tabara de nutritie? Program si beneficii

- Evaluarea personalizată a stării tale nutriţionale actuale;

- Monitorizarea parametrilor fizici pe toată perioada taberei. Îţi măsurăm grăsimea corporală, apa totală din organism, grăsimea viscerală, vârsta şi rata metabolică.

- Cursuri de nutriţie, în urma căruia vei primi un program alimentar personalizat. Înveţi de la medici şi nutriţionişti care sunt secretele pe care trebuie să le aplici pentru a slăbi fără dietă, fără ceaiuri sau pastile de slăbit şi fără înfometare;

- Înveţi ce alimente ţi se potrivesc ţie, cum şi în ce combinaţii să le consumi;

- La fiecare masă, mănânci sănătos şi pe săturate... dar inteligent (nu te vei înfometa în cele 5 zile de tabără... aşa cum se întâmplă în alte tabere de nutriţie unde participanţii primesc de mâncare doar smoothie-uri sau shake-uri).

Bonus

- Curs de psihonutriţie, unde vom învăţa cum să NU ne îngrăşăm pe fond de stres;

- Protocol de detoxifiere, adaptat perioadei anului

- Cursuri de gătit sănătos şi rapid (bucătărie tradiţională, dar şi vegană) - un subiect de atracţie este cum să pregătim o masă de prânz în doar 10-15 minute (rezolvăm astfel problema că nu avem timp să mâncăm prânzul la serviciu).

- Info medical despre gastroenterologie, diabet şi nutriţie, endocrinologie, cardiologie şi psihologie. Medicul specialist te va învăţa legătura între stilul alimentar şi problemele medicale şi ce măsuri trebuie să luăm pentru a le preveni sau a le trata. Nu uita! Persoanele supraponderale pot avea ateroscleroză, insuficienţă cardiacă, respiraţie greoaie, probleme cu tiroida sau hipotalamusul etc.

- Antrenamente de sport în interior şi/sau în aer liber (gimnastică, pilates, tae bo, kangoo jumping, zumba sau aerobic) cu antrenor privat. Vei învăţa ce exerciţii fizice ţi se potrivesc, astfel încât să te energizezi, nu să oboseşti (în fiecare zi vei avea câte un antrenament).

- Masaj de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic sau remodelare corporală (in fiecare zi, ai parte de o sedinta de masaj)

- Construim strategia personalizată pentru fiecare cursant pentru a slăbi şi a nu se mai reîngrăşa niciodată. Stabilim un plan alimentar şi sportiv pe care să îl urmezi după terminarea taberei.

bootcamp, tabara de nutritie, talie, dieta, cura de slabire, clinica de nutritie Dietalia

Pe scurt... vei învăţa să ai un stil de viaţă care ţi se potriveşte

+

- drumeţii şi vizitarea obiectivelor turistice din zonă

- distracţie cât cuprinde.

Programul exact al fiecarei zile de Dietalia KiLow Boot Camp va fi comunicat participantilor dupa confirmarea inscrierii.

La finalul taberei Dietalia Boot Camp ™ vei şti cum să îţi planifici ca fiecare zi (inclusiv cele în care mergi la serviciu) să fie una relaxată, în care să mănânci bine şi sănătos şi să ai timp să faci şi mişcare. În plus, nu o să mai ai motive să te plângi niciodată că ai adunat kilograme suplimentare.

Tot ce ţi s-a spus până acum despre slăbire este greşit.

NU este vorba despre vreo dietă...

Si chiar NU este vorba despre calorii...

NU este vorba despre exerciţiu...

De fapt, este... atât de simplu. 

Cum?! Participă la tabara de nutritie Dietalia KiLow Boot Camp și vei afla!

Tarife si servicii incluse

BENEFICII INCLUSE:

- Cazare: 5 zile (4 nopti) in camera dubla

- Masă: pensiune completa (3 mese principale + 2 gustari) 

- Transport: individual (pentru grupuri se poate oferi transport organizat)

- Acces la tot programul taberei (medici, nutritionisti, maseuze, antrenori de sport etc.)

- Drumetii / pe carari de munte (Cheile Gradistei, Cascada "La chisatoarea", Valea Popii, Valea Bangaleasa si Parcul National Bucegi)

- Excursie la Castelul Bran sau la Pestera si cheile Dambovicioarei

- Program de seara / Disco / Carnaval party / Activitati distractive

Perioade tabere 2021:

Momentan, legislatia in contexul pandemiei Covid-19 nu permite desfasurarea de evenimente de complexitatea taberelor organizate de noi. De aceea, am deschis o perioada de preinscrieri (la un tarif promotional), in care tu iti poti rezerva locul intr-o tabara viitoare.

De indata ce restrictiile legislative vor fi inlaturate, noi vom demara procedurile de organizare. In acel moment, toate persoanele preinscrise vor fi notificate si isi vor putea alege perioada in care doresc sa vina in tabara.

Locaţia:

Moieciu de Sus, Jud. Brasov, la pensiune de 4 stele

(Avem contracte cu mai multe pensiuni si hoteluri. Iar in aceasta perioada urmarim sa va putem oferi cele mai bune si mai sigure conditii de cazare, masa si program al taberei. De aceea, vom anunta locatia exacta in momentul demararii procedurii de organizare. Mai exact, cu circa 30 de zile inainte de inceperea primei tabere.)

Tarif integral:

2700 lei / persoana

Tarif preinscriere early booking:

1890 lei / persoana

Modalitatea de plata pentru preinscrieri:

1. Avans de doar 500 lei in momentul preinscrierii

2. Restul de plata cu 30 zile inaintea taberei

(Platile se pot realiza prin OP, cu cardul sau in 6 rate fara dobanda, cu cardul de cumparaturi)

Reduceri: 

- 10% pentru al doilea membru al familiei

+ gratuit 1 loc la grupuri de minim 10 persoane

Garantie ca nu pierzi banii: 

Prin contract, iti garantam ca nu vei pierde banii platiti avans, in cazul in care restrictiile legale de organizare a taberelor continua pe o perioada mai mare.

Ca exemplu, in 2020, legea nu ne-a permis sa organizam nicio tabara. Prin urmare, unele persoane inscrise au solicitat rambursarea sumelor platite, iar noi le-am returnat banii integral. Insa, majoritatea au optat pentru a pastra avansul platit deja, in asteptarea taberelor viitoare. Le multumim tuturor pentru rabdare.

Cum ma (pre)inscriu in tabara

Pentru a te (pre)inscrie in tabara, completeaza datele tale in formularul de mai jos.

Ulterior vei primi de la noi contractul, factura fiscala pentru a plati avansul si celelalte informatii necesare pentru participarea ta in tabara.

Pentru siguranta ta, vom fi in orice moment disponibili daca ai intrebari sau probleme. Raspundem pe mail, Whatsapp sau la telefon.

Primesti ajutor oricand la 0788.629.414

Call Now ButtonSuna acum: 0788629414
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.