fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Programari Dietalia

Bine ai venit pe pagina de contact si programari Dietalia! Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata pentru programele de nutritie si sedinţele de psihonutritie, de sport sau de masaj.

Cum ne puteti contacta sau cum puteti face programari la clinica Dietalia:

Specialistii Dietalia iti vor furniza cele mai bune servicii posibile si cele mai utile informatii de fiecare data cand ne vei contacta. Oferim servicii intr-o industrie cladita pe incredere. Iar noi intelegem ca aceasta poate fi creata doar printr-o buna comunicare si suport tehnic de calitate.

Telefonic 0788.629.414 (numar cu tarif normal)

 

WhatsApp: +40 788 629 414

Facebook Messenger

Email: office@dietalia.ro

Te rugam ca, atunci cand ne scrii pe email sau Messenger, sa ne lasi si un numar de telefon la care sa te putem contacta pentru o sedinta de consultanta gratuita.

Cand si de ce ar trebui sa ne contactezi?

1. Daca doresti informatii suplimentare despre serviciile Dietalia.

2. Daca ai nevoie de un alt tip de pachet de servicii (personalizat, mai mic sau mai complex) fata de cele prezentate pe site.

3. Daca vrei sa obtii un tarif mai avantajos, printr-un pachet personalizat strict pe nevoile tale.

4. Pentru a verifica daca serviciile Dietalia sunt disponibile in localitatea ta.

5. Pentru a face o programare cat mai rapid.

Pentru ca lucram intr-un domeniu in care relatia cu clientii este cladita pe incredere, noi, la Dietalia, intelegem ca o comunicare buna este extrem de importanta. De aceea, iti vom oferi cele mai bune servicii posibile si cele mai bune informatii de fiecare data cand apelezi la noi.

Asadar, contacteaza-ne si vorbeste cu unul dintre specialistii nostri!

Unde vor fi prestate serviciile Dietalia?

Toate serviciile de nutritie, psihonutritie, sport si masaj vor fi prestate la domiciliul tau, la birou sau la orice alta adresa pe care tu ti-o doresti. Nu este nevoie ca tu sa te deplasezi la sediul nostru.

Pentru zonele in care serviciile la domiciliu nu sunt acoperite, prestam online serviciile de nutritie si psihonutritie. Avem foarte multi clienti din mediul rural si romani plecati in Diaspora.

Care sunt localitatile in care se pot face programari Dietalia la domiciliu?

Specialistii Dietalia se deplaseaza la adresa ta din:

- Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6)

- jud. Brasov (Brasov, Codlea, Cristian, Ghimbav, Harman, Rasnov, Sacele, Sanpetru, Timisu de Jos)

- jud. Ilfov (Balotesti, Berceni, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Ciorogarla, Corbeanca, Dragomiresti Deal, Dudu, Mogosoaia, Odaile, Ostratu (Paradisul Verde), Otopeni, Pantelimon, Petresti, Pipera, Popesti-Leordeni, Rosu, Tunari, Voluntari).

- jud. Arges (Pitesti)

* Pentru alte localitati, va rugam sa ne contactati telefonic.

Cum platesc serviciile Dietalia?

Fiecare client este diferit. De aceea, noi iti vom oferi serviciile in functie de nevoile tale si te vom ajuta sa beneficiezi de cea mai buna oferta financiara pentru ca tu sa obţii rezultatele pe care ti le doresti.

Poti plati prin mai multe metode:

- prin ordin de plata, in contul RO48 BTRL RONC RT03 9902 4201, Banca Transilvania, titular de cont Dietalia SRL (veti primi factura si se va semna contract de prestari servicii)

- cash, in momentul in care unul dintre specialistii Dietalia vine la adresa ta (vei primi factura si chitanta)

- prin link de plata securizat (oferit de platforma profesionala MobilPay). Alege unul dintre pachetele de servicii prezentate pe site, intrand pe pagina care te intereseaza si apasand butonul Cumpara. Vei fi directionat(a) catre pagina de plata securizata, unde vei introduce detaliile cardului tau. Dupa ce apesi butonul Platesc in siguranta, vei fi directionat(a) catre o pagina in care vei introduce datele tale personale (nume, adresa, email, telefon). Astfel, plata este finalizata. In cel mai scurt timp, vei fi contactat(a) pentru prima programare.

- in rate fara dobanda, cu cardul de cumparaturi - metoda este asemanatoare cu plata prin link securizat, cu deosebirea ca dupa completarea detaliilor unui card de cumparaturi (softul recunoaste automat daca ai introdus datele unui card Star BT de la Banca Transilvania, Card Avantaj, Alpha Bank, BRD sau Bonus Card de la Garanti Bank) ti se va deschide o fereastra in care poti face optiunea dea plati in rate fara dobanda.

Acceseaza serviciile Dietalia prin rate fara dobanda

Ai intrebari suplimentare?

Vezi experientele clientilor nostri:

Veronica Adamescu a slăbit 27 kg cu programul Dietalia

Nu credeam că o să mai arăt bine niciodată. De 10 ani mă străduiesc să slăbesc. Nicio dietă nu m-a ajutat, ba dimpotrivă. Acum am alt tonus, alt spirit, alt moral şi altă forţă de muncă. Chiar am reuşit să promovez pe o funcţie de conducere.

Lucia Stoian a slăbit 24 kg cu ajutorul Dietalia

Am venit la clinica Dietalia cu moralul la pământ. Prietenii şi colegii începuseră să mă ocolească, deoarece mă îngrăşasem foarte mult. La serviciu nu îmi mai vedeam capul de treabă, mâncam în fiecare zi fast-food la mallul de vizavi de clădirea de birouri unde lucrez, iar de sport nu aveam timp. Acum, la Dietalia, ştiu în fiecare zi ce mănânc, iar seara fac sport cu antrenoarea mea personală (o minune de femeie) de 3 ori pe săptămână. Acum mă simt eliberată de stresul enorm şi parcă sunt alt om.

error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414