fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Prepara pachete smoothie pentru toata saptamana

Smoothie pentru toata saptamana

Nu ai timp sa iti prepari in fiecare dimineata un suc natural? Afla cum sa prepari RAPID pachete smoothie pentru toata saptamana si apoi sa le consumi in fiecare dimineata proaspete.

Iata cum sa gasesti mai mult timp in fiecare zi! Aloca-ti doar 20 de minute intr-o zi (eu fac asta duminica seara) pentru a pregati 7 pungi cu ingrediente. Pungile sunt, de fapt, saci speciali pentru congelator de 7 litri sau mai mult

Adăugați la fiecare pachet:

- 1 cana cu baby-spanac proaspat (se ingheata foarte bine) si 1/2 cana cu salata kale tocata

- Aproximativ 1 cana cu fructe de padure bio, la alegere

- 1 banana

- Optional: o mana de struguri verzi, ecologici.

Cum procedam ca sa avem smoothie pentru toata saptamana

Sigileaza pungile si pune-le imediat in congelator. Acestea pot fi utilizate cel mai bine în termen de 30 de zile, odata inghetate.

In fiecare dimineata, poti sa scoti o punga si sa versi ingredientele intr-un blender cu putere mare. Este posibil să fie nevoie să toci banana în bucăți mai mici. Se adaugă 1 cana cu lichid (cum ar fi apa rece, lapte de nucă de cocos neindulcit, lapte de migdale etc).

Iata cum, in loc sa pierdem cate 10 minute in fiecare dimineata cu prepararea unui smoothie, stam doar 20 minute intr-o seara. Acesta este motivul pentru care pregatirea de dinainte este TOTUL!

Bucurati-va de energie in fiecare dimineata! Fiti sanatosi si voiosi in fiecare zi!

Autor: Dr. Frunza Alexandru

Intre timp, puteti sa incepeti si un program personalizat de slabit si detoxifiere, oferit de medicii nutritionisti Dietalia (la domiciliul dv.)

Distribuie articolul dacă ţi-a plăcut
error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.
Call Now ButtonSuna acum: 0788629414