fbpx

CONTACT

Tel. 0788.629.414

Mail office@dietalia.ro

Testimoniale Dietalia

Testimoniale

Bine ati venit in rubrica de Testimoniale Dietalia! Iată câteva dintre opiniile personale ale clienţilor care au folosit programele de nutriţie Dietalia:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ana-Maria T., 35 ani -25 kg, nutriţie terapeutică
Am urmat unul dintre programele nutriţionale ale clinicii Dietalia, axat pe problemele mele cu tiroida. După 5 luni de monitorizare şi sport săptămânal am reuşit să ajung de la 90 kg la 65 kg. Acum sunt în perioada de menţinere.
Adrian P., 40 ani -24 kg, nutriţie terapeutică
Cu ajutorul echipei Dietalia am reuşit să slăbesc în 6 luni de la 119 kg la 95 kg. Eu am o înălţime de 1,85 m şi sufăr de diabet. Procesul de slăbire a fost treptat. Nu am voie să fac sport, însă cu ajutorul unui program alimentar special creat pentru boala mea, în combinaţie cu şedinţe de masaj, am reuşit.
Nicoleta C., 29 ani -30 kg, program de slăbit
De 11 luni m-am angajat la o multinaţională. Din păcate, în 5 luni am acumulat 30 kg... pe bază de stres, sedentarism şi mâncat pe fugă. Cu Dietalia, am urmat 6 luni programul de slăbit şi am făcut sport acasă, cu un antrenor excepţional. Acum, am revenit la greutatea la care mă simt bine (57 kg, de la 87). Vă mulţumesc din inimă!
Crina S., 38 ani -20 kg, program de slăbit
În ultimii ani am avut multe încercări nereuşite de a slăbi. Dădeam jos 15 kg, apoi în 2-3 luni mă îngrăşam la loc. Sigur nu sunt singura cu această problemă! Aşa că mi-am luat inima în dinţi şi m-am decis să apelez la Dietalia. Mi-am zis că e ultima încercare. M-am programat, totul a decurs bine, am făcut analize, investigaţii şi am început programul de slăbire. Am crezut că va trebui să mă înfometez, dar nu a fost aşa. Mănânc bine în fiecare zi şi fac sport cu o antrenoare drăguţă care vine acasă. În 4 luni am dat jos 20 kg (de la 80 la 60). Mă simt ca în al nouălea cer!
Alina S., 27 ani -10 kg, program de slăbit
Mulţumesc echipei Dietalia pentru sprijinul acordat, fără de care nu aş fi putut să ajung la greutatea dorită. Am slăbit de la 79 la 69 kg în 2 luni. Însă cel mai mult mă bucur că am învăţat ce şi cum să mănânc, nu aşa cum o făceam înainte în mod necontrolat. Nu vă gândiţi că a mânca sănătos e o corvoadă. Acum am o dietă foarte diversificată (chiar mai mult decât înainte), fiindcă primesc săptămânal un alt plan alimentar. Inclusiv am învăţat să îmi gătesc feluri de mâncare delicioase care nu necesită mai mult de 10 minute de preparare.
Andra H., 25 ani -6 kg, program lifestyle
Am aflat de la o prietenă despre clinica Dietalia şi despre cum a reuşit ea cu ajutorul specialiştilor de aici să scape de multe kilograme. După prima consultaţie am tras concluzia că trebuie să dau jos 6 kg. Am creat un program alimentar care ţine seama de faptul că eu plec dimineaţa şi mă întorc seara, fiindca am un job în care fac muncă de teren. După o lună şi jumătate, în care am făcut de 3-4 ori pe săptămână şi masaj, am ajuns la greutatea dorită. Acum, urmez programul lifestyle şi fac în continuare masaj, mai ales că după o zi grea e ca o pastilă de relaxare.
Daniel S., 50 ani -15 kg, program de slăbit şi masaj terapeutic
În urma unei intervenţii chirurgicale, am fost imobilizat la pat mai mult de 5 luni. În acest timp, am acumulat un surplus de 15 kg. Un prieten mi-a recomandat Dietalia. Am început un program nutriţional şi am făcut kinetoterapie şi masaj terapeutic pentru a îmi recăpăta mobilitatea picioarelor. Am reuşit în 3 luni să scap de cele 15 kg nedorite şi mă simt din ce în ce mai bine. Am alt tonus, atât fizic, cât mai ales psihic.
Mircea T., 44 ani -44 kg, program de nutriţie terapeutică
Anul trecut am fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică şi obezitate morbidă, având un surplus de 45 kg. Am apelat la Dietalia, iar timp de 8 luni am ţinut un program de nutriţie, sport şi masaj. Am primit monitorizare atentă şi sprijin psihologic. Din ianuarie până în august am reuşit să ajung de la 144 kg la doar 100.
Oana M., 32 ani -15 kg, program alimentar post-partum
După 2 sarcini în 3 ani am acumulat 15 kg. Acum 3 luni şi jumătate am început un program alimentar special post-partum. Fac sport de 3 ori pe săptămână la o sală de lângă casă, iar o dată pe săptămână vine acasă antrenorul personal. Acum am ajuns la 60 kg (de la 75 kg câte aveam când am început programul). Mă simt excelent. Nu credeam că pot reuşi şi chiar mă miram cum reuşesc vedetele de la televizor să slăbească aşa repede după naştere.
Mihaela A., 33 ani Nutriţie pentru gravide
După ce am aflat că sunt însărcinată, mi-am dorit să am o dietă echilibrată. Multe femei mănâncă orice şi oricând în perioada sarcinii, însă eu m-am sfătuit cu medicul meu şi el mi-a recomandat să nu mă îngraş mai mult de 12 kg până voi naşte. Am apelat la programul nutriţional pentru gravide la Dietalia. Ţin să vă zic că am parte de o echipă extraordinară, dedicată mamei şi bebeluşului. Fac şi sport special pentru gravide. După ce o să nasc, voi urma programul nutriţional pentru alăptare.
Catalina N. - mama lui Ionuţ, 5 ani Nutriţia copilului
Copilul meu avea la 5 ani o greutate de 39 kg. Extrem de mult. Ştiu că programul haotic al familiei a dus la acest lucru şi, de aceea, am luat taurul de coarne şi am apelat la Dietalia. Doctoriţa noastră pediatră ne-a recomandat această clinică. Ionuţ a intrat într-un program nutriţional special pentru copii, unde i se fac meniuri gustoase, dar şi atractive pentru un copil. Nu mai mănâncă orice apucă şi face şi sport prin joacă cu un antrenor extrem de atent cu copiii. Acum, după 8 luni, a ajuns la 27 kg, adică la greutatea ideală vârstei lui.
Marinela F., 31 ani +19 kg, program de îngrăşare
Din adolescenţă şi până anul trecut am avut doar 40 kg, la o înălţime de 1,70 m. Toţi prietenii, dar şi medicul de familie, mi-au spus că sunt prea slabă, că nu mănânc suficient şi că sunt anemică. Într-adevăr, am avut frecvent momente în care nu mă simţeam bine, aveam ameţeli şi leşinuri. Iată-mă, aşadar, la clinica Dietalia, unde am descoperit că am un metabolism extrem de accelerat, motiv pentru care nu iau în greutate. Am început un program special pentru îngrăşare, cu o alimentaţie bogată în nutrienţi şi 3000 calorii pe zi. În 6 luni am ajuns la 59 kg şi mă simt excelent. Acum am început programul de menţinere.
Maria F., 41 ani Program de menţinere
Apelaţi şi voi la Dietalia! Aveţi încredere! Cei de aici sunt ca o familie de oameni minunaţi, ca zâmbesc mereu şi care ştiu să îţi spună o vorbă bună exact atunci când ai nevoie mai mult. Eu am slăbit 8 kg cu ei, dar mai important este faptul că m-au ajutat să îmi schimb viaţa. Fac lunar programul de menţinere şi, credeţi-mă, o să îl urmez toată viaţa!

Vezi si alte recenzii de la clienti

Alte informatii despre clinica Dietalia

error: Conţinutul acestui site este proprietatea Dietalia! Copierea parţială sau integrală este interzisă.
Consultanta gratuita